Ιταλία

Μουρίνιο: «Έχουμε πέντε νίκες στη σειρά, όχι πενήντα»

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο για τα θετικά αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής η Ρόμα.

Με το δεξί έχει ξεκινήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρόμα, καθώς οι «τζαλαρόσι» μέχρι τώρα μετράει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ και στην Ευρώπη πλέον βρίσκεται στους ομίλους του Europa Conference League.

Ωστόσο ο «Special One» παραμένει προσγειωμένος, τονίζει ότι οι νίκες είναι σημαντικές, ωστόσο όπως ανέφερε δεν χρειάζεται να είναι υπεραισιόδοξος.

«Τα θετικά αποτελέσματα είναι προφανώς σημαντικά, βοηθούν τη διαδικασία για να αναπτυχθεί η ομάδα. Ο κόσμος και οι οπαδοί πρέπει να είναι ευτυχισμένοι αλλά πρέπει και αυτοί να είναι ισορροπημένοι, υπό την έννοια ότι πρέπει να καταλάβουν πως αυτή είναι μία διαδικασία που άρχισε πριν από μόλις δύο μήνες.

Παραμένουμε πάντα ήρεμοι, το γεγονός ότι κάθε φορά το στάδιο είναι γεμάτο, είναι κάτι το όμορφο και κάνει τις αρχές να καταλάβουν πως όλοι οι άνθρωποι θέλουν την επιστροφή στην κανονικότητα για να επιστρέψουν στα γήπεδα 100%.

Θα πρέπει να διατηρηθούμε στο 100% όσον αφορά στην ένταση. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει 2-1 από την Σασουόλο και για αυτό θα πρέπει να διατηρήσουμε σε υψηλό βαθμό την αυτοσυγκέντρωσή μας»
, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουμε πέντε νίκες στη σειρά, όχι πενήντα. Δεν υπάρχει λόγος για να είμαστε υπεραισιόδοξοι. Είμαστε πάρα πολύ μακριά από το να κατακτήσουμε το Conference League αλλά το έχουμε στόχο. Το πρώτο βήμα θα είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x