Ιταλία

Μουρίνιο: «Έλεγα σε όλους ψέματα, φοβόμουν πολύ μη χάσω στο 1000ο μου παιχνίδι»

Απολαυστικός - όπως πάντα άλλωστε - ο Ζοσέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του μετά την τεράστια νίκη της Ρόμα επί της Σασουόλο (2-1), στο 1000ο παιχνίδι της καριέρας του Πορτογάλου τεχνικού στους πάγκους.

Σε ένα απίστευτο ματς γεμάτο δυνατές στιγμές και συγκινήσεις μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Ρόμα επικράτησε 2-1 της Σασουόλο στο «Ολίμπικο», χάρη στο φανταστικό τέρμα του Ελ Σαράουι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο προπονητής των Ρωμαίων, Ζοσέ Μουρίνιο, μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε προς την εξέδρα όπου βρισκόντουσαν οι παίκτες του για να πανηγυρίσει με την ψυχή του... σαν μικρό παιδί! Άλλωστε, το ματς ήταν ιστορικής σημασίας για τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού ήταν το 1000ο της καριέρας του!

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Μουρίνιο αποκάλυψε πως όλες τις προηγούμενες ημέρες έλεγε ψέματα τους παίκτες του πως δεν σκέφτεται το ρεκόρ, ενώ αντιθέτως φοβόταν πολύ μην ηττηθεί σε ένα τόσο ιστορικό παιχνίδι της πλούσιας και γεμάτης επιτυχίες καριέρας του!


«Είπα σε όλους ψέματα! Έλεγα στην ομάδα εδώ και μέρες ότι αυτό είναι το 1000ο μου παιχνίδι και πως δεν ήταν σημαντικό για εμένα, αλλά είχα έναν απίστευτο φόβο να μην το χάσω.

Ευτυχώς κερδίσαμε και έτρεχα σαν μικρό παιδί σήμερα γιατί ένιωθα 12 χρονών, όχι 58!»
, ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Special One»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x