Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και την ικανοποίησή του για την πρόκριση της Κράσνονταρ επί του ΠΑΟΚ, με την οποία σφράγισε συμμετοχή στους ομίλους του Champions League ο Μουράντ Μουσάγεφ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολλά συναισθήματα. Είμαστε ευτυχισμένοι, είναι μία ιστορική νίκη για εμάς και για την πόλη. Είχαμε παίκτες τραυματίες αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Ο ΠΑΟΚ μας έβαλε δύσκολα κι όταν ισοφάρισε, βρήκαμε τις δυνάμεις να βάλουμε δεύτερο γκολ. Είναι μία νίκη χαρακτήρα, μπορεί να μην παίξαμε όμορφα, αλλά ο καθένας θυσιάστηκε για την ομάδα. Δεν έχουμε βάθος στην ομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές αλλά είμαι πανευτυχής που τα καταφέραμε σήμερα», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρώσος τεχνικός.

Σε ερώτηση που του έγινε για τον Σμολίνκοφ και τα προβλήματα που δημιούργησε στον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Ουσιαστικά η αλλαγή του έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Παίζει πολύ καλά και τα δίνει όλα και στις προπονήσεις. Έχει τους καλύτερους αριθμούς στις προπονήσεις. Τα δίνει όλα. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να τον εντάξουμε στην ομάδα αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θέλαμε τους επιθετικούς να ανεβαίνουν και να πιέζουν στο πρώτο ημίχρονο και ξέραμε ότι στο δεύτερο θα είχαμε περισσότερους χώρους, για αυτό τον βάλαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.