Γενικά

Μοχάμεντ Ελνένι: «Ο Οζίλ με παρότρυνε να φύγω από την Άρσεναλ για την Μπεσίκτας»

Στον λόγο που αποφάσισε να «μετακομίσει» από την Άρσεναλ στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μοχάμεντ Ελνένι.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Μοχάμεντ Ελνένι να συνεχίσει την ποδοσφαρική του καριέρα στην Μπεσίκτας έπαιξε ο πρώην συμπαίκτης του στους «κανονιέρηδες» Μεσούτ Οζίλ. Μετά από τρεισήμισι χρόνια στην Άρσεναλ με απολογισμό 2 γκολ σε 89 συνολικά εμφανίσεις ο Αιγύπτιος μέσος βλέποντας ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ουνάι Έμερι επέλεξε το τουρκικό πρωτάθλημα ως το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Ο 27χρονός άσος της Μπεσίκτας μίλησε για τη συζήτηση που είχε με τον Μεσούτ καθιστώντας σαφές το πόσο τον επηρέασαν τα όσα θετικά για το τουρκικό ποδόσφαιρο του είπε ο Οζίλ.

«Ο Μεσούτ είναι ένας φίλος, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα. Περάσαμε πολλές ευχάριστες στιγμές μαζί. Φυσικά και μίλησα μαζί του πριν συμφωνήσω με την Μπεσίκτας. Μου είπε να φύγω από την Άρσεναλ χωρίς δεύτερη σκέψη, τονίζοντας ότι η Μπεσίκτας είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και δεν πρέπει να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη», ανέφερε ο Ελνενι.

Ερωτηθείς στην συνέχεια για το τι έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής όσο αγωνίζεται στον τουρκικό σύλλογο ο 27 Αιγύπτιος διεθνής εξήρε την οργάνωση του συλλόγου και το πάθος των φιλάθλων.

«Είμαι πολύ περήφανος που ήρθα στην Μπεσίκτας. Από την πρώτη κιόλας μέρας οι φίλαθλοι μου έδειξαν το πόσο με εκτιμούν ως ποδοσφαιριστή. Θα ήθελα φυσικά να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα. Η Μπεσικτας είναι πολύ καλή ομάδα με ρόστερ που απαρτίζεται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να πετύχουμε τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Νομίζω ότι η ομάδα έχει την δυνατότητα να κατακτήσει το Europa League», ανέφερε ο Ελνένι για να αναφερθεί στην συνέχεια στους φιλάθλους της Τουρκικής ομάδας.

«Η πρώτη εντύπωσή μου σχετικά με τους φιλάθλους της Μπεσίκτας είναι εξαιρετική. Δεν σταματούν ποτέ να χειροκροτούν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Υποστηρίζουν πάντα την ομάδα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Απολαμβάνω να αγωνίζομαι έχοντας αρκετή υποστήριξη», κατέληξε ο Ελνένι, ο οποίος πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με την Μπεσίκτας στην χθεσινή ήττα της ομάδας του με 3-2 από την Γκαζιαντέπ αντικρίζοντας μάλιστα και την κόκκινη κάρτα, θέλοντας έτσι να ξεχάσει το ντεμπούτο του.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x