Αγγλία

Με απαγορεύσεις η επιστροφή των φιλάθλων στα ματς της Premier League

Μπορεί η αγγλική Κυβέρνηση να αποφάσισε την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα σε όλες τις κατηγορίες, όμως έβαλε όρους κάποιες απαγορεύσεις για να συμβεί αυτό.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Premier League, τουλάχιστον, θα γίνει σύμφωνα με τον νέο κανονισμό για τον κορωνοϊό, ο οποίος δόθηκε σε όλες τις ομάδες το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, απαγορεύεται στους φιλάθλους που θα πάνε στο γήπεδο, να τραγουδάνε, να φωνάζουν και να πίνουν αλκοόλ.

Τον συγκεκριμένο κανονισμό θα τον υπογράφουν πως τον αποδέχονται οι φίλαθλοι όταν θα παίρνουν το εισιτήριο τους για να μπουν στο στάδιο. Κάθε ομάδα είναι υπεύθυνη για την τήρηση των κανονισμών και θα υπάρχουν τιμωρίες για όσους δεν ακολουθήσουν τα μέτρα.

Επίσης, οι Άγγλοι οπαδοί θα πρέπει να αποχωρούν από το γήπεδο σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, ενώ ο καθένας τους θα πρέπει να συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο για την υγεία του. Η μάσκα είναι υποχρεωτική από τη στιγμή που θα μπουν στο γήπεδο.

Όσον αφορά τις διοικήσεις των συλλόγων, θα πρέπει να ενθαρρύνουν τους φιλάθλους για αγορές από το ίντερνετ, αλλά και να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, εφόσον πρέπει να πάνε σε εκτός έδρας ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x