Stoiximan Super League

Μπακογιάννης για γήπεδο ΠΑΟ: «Το μεγαλύτερο έργο στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια»

Διαβάστε την τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟ.

Ως το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στην πόλη των Αθηνών τα τελευταία χρόνια χαρακτήρισε την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού ο Κώστας Μπακογιάννης στην τοποθέτησή του στη συνεδρίασή του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας.

«Το θέμα επανέρχεται στο δημοτικό συμβούλιο μετά το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης να πάρουν στα χέρια τους το MoU που υπογράψαμε με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όλους τους αρμόδιους φορείς», ανέφερε και συνέχισε:

«Νομίζω ότι διαβάζοντας το μνημόνιο οι συνάδελφοι θα έχουν διαπιστώσει ότι είναι ένα έργο δουλεμένο, μετρημένο, σωστά δομημένο αλλά με σφιχτά χρονοδιαγράμματα. Είναι ένα έργο που αφορά όλη την πόλη και όχι μόνο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια. Δεδομένα το έργο αυτό θα ανοίξει και νέες θέσεις εργασίας. Μιλάμε για μία πληγή που κλείνουμε μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό να έχουμε μεταξύ μας τη μεγαλύτερη δυνατή συνεννόηση. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αφήσουμε να εννοηθεί ότι θριαμβολογούμε, καθώς γνωρίζουμε τι θα συναντήσουμε μπροστά μας. Έχουμε συναίσθηση της πολυπλοκότητας και είμαστε στη διάθεση του δημοτικού συμβουλίου για να το συζητήσουμε, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x