Stoiximan Super League

«Μπαμ» με Τσόλακ ο ΠΑΟΚ!

Έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση του βασικού του στόχου για την επιθετική του γραμμή είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τη Ριέκα για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντόνιο Τσόλακ από τη Ριέκα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν από την πρώτη στιγμή ως βασικό τους στόχο για την επιθετική τους γραμμή τον 27χρονο Κροάτη φορ της Ριέκα και οι συζητήσεις αναζωπυρώθηκαν μετά την πώληση του Τσούμπα Άκπομ στη Μίντλεσμπρο.

Μεταξύ των δύο ομάδων, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, υπήρχε διαφορά με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να στραφούν στην περίπτωση του Αβονίγι από τη Λίβερπουλ, αλλά κι εκεί εντοπίστηκαν ζητήματα και η διοίκηση του Δικεφάλου επανήλθε για τη… ρελάνς στην περίπτωση του Τσόλακ.

Τελικά, όντως ο ΠΑΟΚ βρήκε τη «χρυσή τομή» με τη Ριέκα για τον πρώτο σκόρερ του κροατικού πρωταθλήματος την περσινή περίοδο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμφωνία στα τρία εκατ. ευρώ.

Πλέον, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με τον παίκτη να αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης την περσινή σεζόν είχε 26 γκολ σε 40 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x