Ισπανία

Μπαρτσελόνα: Αλλαγή δεδομένων για Τσάβι, πιθανό το σενάριο παραμονής του!

Πιο πιθανή από ποτέ είναι η παραμονή του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, παρότι ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ήταν 27 Ιανουαρίου και μετά από μια βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα με 5-3 από τη Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νου», όταν ο Τσάβι είχε δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» μετά το τέλος της σεζόν. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, προσπαθεί από τότε να του αλλάξει γνώμη.

Ο απολογισμός των Καταλανών από εκείνη την ήττα είναι 9 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια, ενώ πλέον, όπως αποκαλύπτει το «Sport», η παραμονή του θρύλου της ομάδας είναι πιο πιθανή από ποτέ!

Ο Λαπόρτα θεωρεί πως ο Τσάβι είναι ο καταλληλότερος για να κάθεται στον πάγκο των Ισπανών και τα ρεπορτάζ έλεγαν πως αν πάει καλά στο Champions League, ο ίδιος θα προσπαθήσει να τον πείσει να μείνει στον πάγκο της ομάδας.

Η χθεσινή νίκη στο Παρίσι με 3-2 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ανοίγει τον δρόμο για τα ημιτελικά, εκεί όπου θα βρεθεί και ο νικητής του ζευγαριού Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ, χωρίς κάποια από τις δύο να τρομάζει τους «μπαλουγκράνα» και με τον τελικό του «Wembley» να «αχνοφαίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x