Ισπανία

Φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Κούμαν, το θέμα είναι… πότε!

Μετράει αντίστροφα ο Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, με την διοίκηση να μην έχει αποφασίσει ακόμα αν θα μείνει και για το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετρημένες φαίνεται ότι είναι οι μέρες του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα. Η χθεσινή «βαριά» ήττα από την Μπενφίκα στο Champions League, φέρεται να ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την διοίκηση των Καταλανών.

Το κλίμα είναι πού βαρύ για τον Ολλανδό τεχνικό, που φαίνεται πως θα αποχωρήσει άμεσα από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν και σήμερα ότι οι υπεύθυνοι των «μπλαουγκράνα» δεν έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση, ως προς το πότε θα… εκδοθεί το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Τα περισσότερα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Κούμαν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, μετά το ντέρμπι του Σαββάτου, κόντρα στην Ατλέτικο στην Μαδρίτη, ειδικότερα δε σε περίπτωση ήττας.

Κάποια άλλα επισημαίνουν πως δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμα και νωρίτερα, ήτοι εντός των επόμενων ωρών, ενώ η ισχνή μειοψηφία κάνει λόγο για μια μικρή παράταση.

Βασικός υποψήφιος διάδοχος του φέρεται να είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενώ ψηλά στην λίστα του Ζοάν Λαπόρτα είναι και ο Τσάβι, αν και πιθανότατα θα αναλάβει πρώτα την Μπαρτσελόνα Β'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x