Ισπανία

Και ο Όσκαρ Γκαρθία για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, το όνομα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία έχει πέσει στο τραπέζι για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ρόναλντ Κούμαν.

Ειλημμένη φαντάζει πλέον η απόφαση της Μπαρτσελόνα να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της το προσεχές διάστημα με τον Ρόναλντ Κούμαν.

Η νέα «γκέλα» των «μπλαουγκράνα» απέναντι στην Κάντιθ το βράδυ της Πέμπτης φαίνεται πως ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τους διοικούντες τον σύλλογο να ψάχνουν ήδη για τον αντικαταστάτη του Ολλανδού τεχνικού.

Ήδη τα πρώτα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει για τη διάδοχη κατάσταση είναι εκείνα των Τσάβι και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενώ το γαλλικό Μέσο «RMC» βάζει στο «παιχνίδι» και τον Όσκαρ Γκαρθία!

Η περίπτωση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού – είχε βρεθεί στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» για ένα τρίμηνο τη σεζόν 2017/18 – φαίνεται πως έχει πέσει στο «τραπέζι» των Καταλανών και εξετάζεται.

Να θυμίσουμε πως ο 48χρονος τεχνικός βρίσκεται από τον περασμένο Ιούνιο στον πάγκο της Ρεμς με την οποία μετράει μόλις μία νίκη στις πρώτες 7 αγωνιστικές της Ligue 1 (1-4-2).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x