Ισπανία

Τα συγκινητικά λόγια από Άλμπα και Μπουσκέτς μετά το «αντίο» τους στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα!

Το τελευταίο αντίο δυο θρύλων! Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους ομάδα και τους φιλάθλους.

Δυο θρύλοι αποχαιρετούν την Μπαρτσελόνα!

Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα αποχωρούν από τον καταλανικό σύλλογο, ύστερα από μια... ζωή με τα μπλαουγκράνα.

Οι δυο τους μετά το ματς με τη Μαγιόρκα πήραν το μικρόφωνο και είπαν το αντίο τους, τόσο στον σύλλογο, όσο και στους χιλιάδες culers που βρέθηκαν στο Καμπ Νόου απόψε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Ζόρντι Άλμπα: «Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα αυτή την φανέλα για 18 χρόνια. Σήμερα, επαγγελματικά ήταν η πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής μου. Θέλω να θυμάμαι έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, τον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος με υπέγραψε το 2012. Ευχαριστώ πολύ και τους συμπαίκτες μου. Φέτος είχα λιγότερη προβολή από το συνηθισμένο, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω με άλλο τρόπο. Νιώθω υπερήφανος που είμαι cule.. Τέλος, Μπουσκέτς, ήταν χαρά μου που σε είχα συμπαίκτη. Έχω μάθει πολλά από εσάς. Είσαι φαινόμενο».

Σέρχιο Μπουσκέτς: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που με συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια, τους προπονητές που είχα, τους εργαζόμενους του συλλόγου... Επίσης, εσάς, τους οπαδούς, ήταν χαρά να παίζω εδώ. Και στην οικογένειά μου που πάντα με στηρίζει και με κάνει πολύ χαρούμενο. Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω ένα παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο που σήμερα απολύσαμε προσωρινά. Είμαστε ήδη ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο με τους καλύτερους παίκτες και τώρα θα έχω επίσης ένα γήπεδο για να ταιριάξω. Κανείς δεν θα αφαιρέσει την αίσθηση και την περηφάνια ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Είμαι μέλος, οπαδός. Τώρα φεύγω, αλλά η πραγματικότητα έχει βελτιώσει τα όνειρά μου. Αυτό δεν είναι αντίο, αλλά ένα 'τα λέμε αργότερα' Ευχαριστώ πολύ για όλα! Ζήτω η Μπάρτσα και ζήτω η Καταλονία».













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x