Άτυχος στάθηκε ο Ραφίνια στο φιλικό της Βραζιλίας με τη Γαλλία, με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να τραυματίζεται κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για ένα μήνα χάνοντας τις σπουδαίες μάχες με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.
Οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι μετά τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου αφού χάνουν έναν εκ των πολυτιμότερων παικτών τους στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και δεδομένα δεν θέλουν να δουν κι άλλη καθοριστική τους μονάδα τους να μένει εκτός εξαιτίας φιλικών ματς των εθνικών ομάδων.
Έτσι, ζήτησαν από την εθνική Ισπανίας ο Λαμίν Γιαμάλ να μην αγωνιστεί στο εντός έδρας φιλικό με την Αίγυπτο την επόμενη Τρίτη (31/03, 22:00) ή τουλάχιστον να μην χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 45 λεπτά.
Ο 18χρονος σούπερ σταρ πήρε φανέλα βασικού στη νίκη 3-0 κόντρα στη Σερβία και αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό του αγώνα.
???? ??????????????????: After Raphinha's injury, Barcelona have asked Spain NOT to play Lamine Yamal vs Egypt, or at least not longer than 45 minutes.
— The Touchline | ?? (@TouchlineX) March 28, 2026
The FC Barcelona technical staff is very upset as they view Raphinha as an absolute key player, they don't want to lose another… pic.twitter.com/XsXqORFBRR
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






