Πορτογαλία

Συνέχισε την «προέλαση» με πεντάρα η Μπενφίκα

Δεν σταμάτησε να βάζει γκολ η Μπενφίκα, η οποία σάρωσε 5-1 την Γκιμαράες στο «Ντα Λουζ» για την 25η αγωνιστική της Primeira Liga και πήγε προσωρινά στο +11 στην κορυφή.

Μια «καταιγιστική» Μπενφίκα σάρωσε 5-1 την Γκιμαράες στο «Ντα Λουζ» για την 25η αγωνιστική της Primeira Liga και αύξησε στο +11 προσωρινά τη διαφορά της στην κορυφή από τη δεύτερη θέση και την Πόρτο, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και την Κυριακή έχει το ντέρμπι με την Μπράγκα στο «Μουνισιπάλ», με τη Βιτόρια να μένει στην προνομιούχο πεντάδα με +2 από την έκτη Αρούκα.

Οι «αετοί» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ισχυρή αντίπαλό τους και σκόραραν με τους Γκονσάλο Ράμος στο 13’ και στο 36’, Ζοάο Μάριο με πέναλτι στο 28’, αυτογκόλ του Μάριο Σίλβα στο 69’ και το γκολ του Αντόνιο Σίλβα στο 89’.

«Γκέλαρε» εντός έδρας με την προτελευταία Πάσος Φερέιρα η Αρούκα και, με το 1-1 που της παραχώρησε, έχασε την ευκαιρία να ισοβαθμήσει με την Γκιμαράες στην προνομιούχο πεντάδα.

«Πέρασε» με 1-0 από την έδρα της Πορτιμονένσε η Βιζέλα, έμεινε στο -8 από την προνομιούχο πεντάδα κι άφησε τους γηπεδούχους στο +10 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Νίκησε 1-0 στην έδρα της Εστορίλ η Τσάβες και βρέθηκε, επίσης, στο -8 από την πεντάδα, αφήνοντας μόλις στο +6 από την τελευταία τριάδα τους γηπεδούχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x