Πορτογαλία

Κλείνει στη Μπενφίκα ο Ντράξλερ!

Ρεπορτάζ στην Πορτογαλία αναφέρει ότι ο Γιούλιαν Ντράξλερ είναι έτοιμος να ενταχθεί στο ρόστερ της Μπνεφίκα, περνώντας σήμερα από ιατρικά, με την παρουσία του Ρόγκερ Σμιντ να παίζει καταλυτικό ρόλο.

Παρά το ενεργό του συμβόλαιο, έως το 2024, ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Γιούλιαν Ντράξελρ δεν είχε κανένα μέλλον στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αντιθέτως, όπως γράφουν πορτογαλικά ΜΜΕ, το… μέλλον του Γερμανού άσου είναι στη Μπενφίκα, η οποία μάλιστα δεν θα χρειαστεί να ξοδευτεί και πάρα πολύ για να τον αποκτήσει!

Κλειδί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντράξλερ από τους «πρωτευουσιάνους» στους Λουζιτανούς φαίνεται πως είναι ο Ρόγκερ Σμιντ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Ο Γερμανός τεχνικός έπεισε προ διετίας τον Μάριο Γκέτσε να τον ακολουθήσει στην Αϊντχόφεν και τον… αναγέννησε. Με την καριέρα του Ντρξάλερ να έχει πάρει την κατιούσα, λοιπόν, ο Σμιντ θεωρείται ως ο ιδανικός για να βοηθήσει τον 28χρονο μέσο…

Ο Ντράξλςρ αναμένεται να φτάσει στην Πορτογαλία σήμερα το απόγευμα, τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, για να περάσει ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει με τη Μπενφίκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x