Πορτογαλία

Γκολ στο 90'+4' και… πάρτι τίτλου για την Πόρτο στο «Ντα Λουζ»!

Με γκολ του Ζαϊντού στις καθυστερήσεις, η Πόρτο νίκησε την Μπενφίκα 1-0 στο «Ντα Λουζ» και κατέκτησε με εμφατικό τρόπο μαθηματικά τη φετινή Primeira Liga μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

«Πάρτι» τίτλου για την Πόρτο στο «Ντα Λουζ». Οι «δράκοι» του Σέρτζιο Κονσεϊσάο νίκησαν με γκολ στο 94’ 1-0 την Μπενφίκα στο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής της Primeira Liga και κατέκτησαν και μαθηματικά τον φετινό τίτλο, ενώτους έφτανε απλά μια ισοπαλία για να τα καταφέρoυν, αφού πλέον ξέφυγαν με +9 από τη δεύτερη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρά τα δύο ματς που της έχουν απομείνει.

Έτσι, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έφτασε τους 30 τίτλους πρωταθλήματος και κατέκτησε τον πρώτο από το 2020.

Από την πλευρά τους, οι «αετοί» της Λισαβόνας θα αρκεστούν στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να μπουν στους «χρυσοφόρους» ομίλους.

Σε ένα ενδιαφέρον ματς, οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν για τη νίκη, με τους Λουζιτανούς να βλέπουν μα τους ακυρώνεται γκολ για μερικά εκατοστά, μέσω VAR. Έτσι, στο 94΄ο Πεπέ έφυγε σε μια καταπληκτική αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον αμαρκάριστο Ζαϊντού, που νίκησε τον Βλαχοδήμο στο τετ α τετ και χάρισε τον τίτλο στους «δράκους».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x