Γενικά

Επίσημο: Παίκτης της Αλ Ιτιχάντ για τρία χρόνια ο Μπενζεμά!

Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Καρίμ Μπενζεμά, που θα παραμείνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας μέχρι το 2026 λαμβάνοντας 200 εκατ. ευρώ ετησίως!

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι γεγονός!

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ, καθώς πήγε στη Τζέντα και ολοκληρώθηκε το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του!

Ο Γάλλος φορ υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες μέχρι το 2026, και θα λάβει περίπου 200 εκατ. ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων και των εμπορικών συμφωνιών. Με αυτόν τον τρόπο, ο Μπενζεμά γίνεται ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον πλανήτη, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που αγωνίζεται και αυτός στο ίδιο πρωτάθλημα. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η παρουσίασή του στον κόσμο, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 65 χιλιάδες φίλαθλοι.

Θυμίζουμε πως η Αλ Ιτιχάντ, με προπονητή τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας, καθώς κατέκτησε φέτος τον τίτλο, κάτι που φιλοδοξεί να πετύχει εκ νέου με τον Μπενζεμά πλέον στη σύνθεσή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x