Ιταλία

Απολογήθηκε ο εκπαιδευτής του αετού της Λάτσιο: «Δεν είμαι φασίστας, στρατιωτικός ο χαιρετισμός»

Ο εκπαιδευτής της Λάτσιο που απολύθηκε από την ομάδα μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό του, υποστήριξε πως δεν είναι φασίστας και χαιρέτησε στρατιωτικά.

Η Λάτσιο προχώρησε νωρίτερα στην απόλυση του Χουάν Μπερναμπέ, ο οποίος είναι ο εκπαιδευτής του αετού της ομάδας καθώς μετά το τέλος του αγώνα με την Ίντερ, χαιρέτησε ναζιστικά. Ο Μπερναμπέ θέλησε να απολογηθεί, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του.

«Ζητώ συγγνώμη για αυτό που συνέβη, στην Ισπανία ο φασιστικός χαιρετισμός γίνεται με το χέρι τεντωμένο σε ευθεία γραμμή. Προφανώς γίνεται δίνοντας και ένα χτύπημα στο στήθος. Είμαι δεξιός σαν άνθρωπος, υποστηρίζω το «Vox» στην Ισπανία όπως και αρκετοί φίλοι μου από το ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι φασιστικό κίνημα, ούτε έχουν τέτοια νοοτροπία.

Είμαι ένας άνθρωπος που έχω περάσει τόσα μέρη, έχω δουλέψει σε όλο τον κόσμο και έχω σχέσεις με ανθρώπους από κάθε φυλή. Ήταν μια παρορμητική χειρονομία στο τέλος του αγώνα, όταν πανηγυρίζαμε. Είναι ένας στρατιωτικός χαιρετισμός, σε καμία περίπτωση φασιστικός. Παρόλα αυτά, όλα είναι εντάξει, όλα αυτά είναι μέρος της ζωής, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Και αυτή είναι μια κακή στιγμή για εμένα»
, ανέφερε στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x