Γενικά

Φαβορί για τον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς ο Τάτα Μαρτίνο

Η Μπόκα Τζούνιορς αναζητά νέο προπονητή, με τον πρώην τεχνικό των Μπαρτσελόνα και εθνικής Αργεντινής να είναι το φαβορί για τη θέση.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Μπόκα Τζούνιορς, με τον Τάτα Μαρτίνο να είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.

Μετά το πολύ κακό ξεκίνημα των Γενοβέζων στη Λίγκα Προφεσιονάλ, όπου βρίσκεται στην 14η θέση με 11 βαθμούς, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές, οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να απομακρύνουν από την άκρη του πάγκου τους τον Ούγκο Ιμπάρα. Τόσο η κατάσταση στα αποδυτήρια, όσο και το ότι η μισητή αντίπαλος Ρίβερ Πλέιτ είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχουν κάνει τον Ρικέλμε, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος στον σύλλογο του Μπουένος Άιρες, να έχει ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα ο Μαρτίνο, ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, μεταξύ άλλων, φαίνεται να έχει μεταβεί ήδη στην πρωτεύουσα, με τις συζητήσεις να έχουν ήδη αρχίσει, ενώ δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρχουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x