Ισπανία

Οριστική συμφωνία Βιγιαρεάλ-Μπλάκμπερν για τον Μπρέρετον!

Ο Μπεν Μπρέρετον αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βιγιαρεάλ το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στο «κίτρινο υποβρύχιο» και την Μπλάκμπερν.

Σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή προχωρά η Βιγιαρεάλ, καθώς έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Μπεν Μπρέρετον!

Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Χιλής, λόγω της καταγωγής της μητέρας του, έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να είναι αυτή που θα αποσπάσει την υπογραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχει επιτευχθεί από τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει εξαιρετική παρουσία στην Championship τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ φέτος αποτελεί το βασικό επιθετικό όπλο της Μπλάκμπερν, μετρώντας 14 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μπρέρετον θα ενσωματωθεί στη Βιγιαρεάλ μετά το τέλος της σεζόν, ενώ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων χρόνων, μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x