Stoiximan Super League

Μπρούμα: «Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο, πλέον κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης»

Οι δηλώσεις του Μπρούμα μετά το νικηφόρο πέρασμα του Ολυμπιακού από την έδρα του Βόλου (1-2).

Ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολα από την έδρα του Βόλου (1-2), επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Με δηλώσεις του, ο Μπρούμα αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούμα στην κάμερα της Nova:

Για τη σημερινή νίκη επί του Βόλου: «Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο, ξέραμε ότι θα έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το κάναμε και μας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό».

Για το πρόβλημα στις στατικές φάσεις: «Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μπορούν να γίνουν όλα. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε δεχθεί γκολ από στημένες φάσεις και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι για να το διορθώσουμε».

Για την επιστροφή στις νίκες και τον παράγοντα κόπωση: «Έτσι είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, αυτό ήρθαμε να κάνουμε σήμερα και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε. Είναι πολλά τα παιχνίδια αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να συνεχίζουμε να κερδίζουμε αρχής γενομένης από την Πέμπτη και το ματς Κυπέλλου».

Για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό με τον Φορτούνη: «Με κέρδισε ο Κώστας στο πέτρα-μολύβι-χαρτί. Ήταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ και είμαι χαρούμενος που του έδωσα αυτή την ασίστ. Αυτό όμως τώρα έχει τελειώσει και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης».



Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός δια πυρός και σιδήρου!

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός: Κάκωση-ρήξη αριστερού γόνατος ο Σεμέδο - Χάνει τους αγώνες με την Άρσεναλ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x