Μουντιάλ 2022

Ο Τούρκος σεφ Salt Bae απαντά στους επικριτές του με παλιό βίντεό του με τον Μέσι

Ο Νουσρέτ ή αλλιώς... Salt Bae απάντησε σε όσους τον επέκριναν για την παρουσία του στον τελικό του Μουντιάλ με ένα βίντεο.

Ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ και η FIFA δέχτηκαν σκληρή και δίκαια κριτική για την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο μετά την απονομή του Μουντιάλ στην Αργεντινή. Ο αποκαλούμενος και Salt Bae κατηγορήθηκε πως έγινε... ενοχλητικός για τους παίκτες ζητώντας επίμονα να φωτογραφηθούν παρέα, προκειμένου να «τροφοδοτήσει» την εικόνα του μέσω των social media.

Ο Νουσρέτ απάντησε εμμέσως δημοσιεύοντας σήμερα ένα παλαιότερο βίντεο, με τον Λιονέλ Μέσι και τον Πολ Πογκμπά να επισκέπτονται το εστιατόριό του και μάλιστα τον Αργεντινό σούπερ σταρ να του δίνει το χέρι, να τον αγκαλιάζει και να μιλάνε.

Προφανώς ο Salt Bae θέλησε να μας... πείσει πως έχει προσωπική σχέση με τον «Λέο», αλλά μάλλον κατάφερε το αντίθετο, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων που έλαβε ήταν αρνητικά και συνεχίζει να κατηγορείται για προσπάθεια να συγκεντρώσει με κάθε τρόπο τα φώτα πάνω του, κλέβοντας λίγη από τη δόξα των πρωταγωνιστών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x