Μουντιάλ 2022

Δημιουργήθηκε η πρώτη τοιχογραφία με τον Μέσι να σηκώνει την κούπα!

Μια τοιχογραφία ύψους έξι μέτρων, με τον Λιονέλ Μέσι να σηκώνει την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρίσκεται πλέον σε τοίχο του Μπουένος Άιρες.

Μόλις τέσσερις ημέρες μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από πλευράς Αργεντινής, δημιουργήθηκε η πρώτη τοιχογραφία που απεικονίζει τον Λιονέλ Μέσι να σηκώνει το τρόπαιο!

Η συγκεκριμένη τοιχογραφία, για την δημιουργία της οποίας χρειάστηκαν 60 μπογιές με σπρέι, είναι ύψους περίπου έξι μέτρων και πλάτους πέντε μέτρων και βρίσκεται στην συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες.

Ενώ πίσω από τον αρχηγό της «αλμπισελέστε» είναι ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, που πλαισιώνετα από τους Πάουλο Ντιμπάλα και Ροντρίγκο Ντε Πολ.

Ο Μέσι απεικονίζεται με ένα παραδοσιακό μαύρο και χρυσό αραβικό πανωφόρι, ένδειξη τιμής και εκτίμησης, το οποίο τοποθετήθηκε στους ώμους του κατά την απονομή του τροπαίου.

«Είναι ο τρόπος μου να πω ευχαριστώ. Είναι επίσης ένα δώρο για τους ανθρώπους. Το ποδόσφαιρο για τους Αργεντινούς είναι πάντα χαρά και μας επιτρέπει να περνάμε καλύτερα τις δύσκολες στιγμές. Είδαμε την Αργεντινή ενωμένη με εκατομμύρια ανθρώπους στους δρόμους. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές», είπε ο καλλιτέχνης δρόμου, Μασιμιλιάνο Μανιάσκο για το δημιούργημά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x