Μουντιάλ 2022

Φαν Ντάικ: «Δεν είναι Ολλανδία εναντίον Μέσι, αλλά Ολλανδία εναντίον Αργεντινής»

Για τη μεγάλη συνάντηση της Ολλανδίας με την Αργεντινή και τη συνάντησή του με τον Λιονέλ Μέσι, μίλησε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ολλανδία και Αργεντινή θα τεθούν αντιμέτωπες το βράδυ της Παρασκευής (9/12, 21:00) στο μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι για τα προημιτελικά του φετινού Μουντιάλ, με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να μιλάει για τη μεγάλη συνάντηση με την «αλμπισελέστε»!

«Το δυσκολότερο πράγμα με τον Μέσι είναι όταν είμαστε εμείς στην επίθεση και αυτός βρίσκεται στο δικό μας μισό. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι όσον αφορά την αμυντική μας οργάνωση. Πάντα τον ψάχνουν οι συμπαίκτες του, για να προσπαθήσει να μας κάνει δύσκολη τη ζωή σε κάποια αντεπίθεση», τόνισε αρχικά ο αμυντικός της Λίβερπουλ, προσθέτοντας:



«Είναι τιμή μου που θα παίξω ως αντίπαλός του. Αλλά δεν είναι μία μάχαη μεταξύ εμού και του Μέσι, ούτε της Ολλανδίας με τον Μέσι. Είναι Ολλανδία εναντίον Αργεντινής. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, πρέπει να λειτουργήσουμε σωστά ως ομάδα και να έχουμε σχέδιο».

Δηλώσεις για τη συνάντηση με τον Λιονέλ Μέσι έκανε και ο προπονητής των «οράνιε», Λουίς Φαν Χαλ, λέγοντας: «Ο Μέσι είναι όντως ο πιο επικίνδυνος παίκτης τους, που δημιουργεί τόσο για τους συμπαίκτες του όσο και για τον εαυτό του. Ωστόσο, δεν συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι όταν οι αντίπαλοί του έχουν την μπάλα και εκεί είναι ένα πλεονέκτημά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x