Μουντιάλ 2022

Σε παλάτι θα μείνουν οι ΗΠΑ στο Κατάρ: Σουίτες, λιμουζίνα για τους παίκτες και 24ωρος μπάτλερ!

Η αποστολή των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα διαμείνει σε ένα από τα πιο… λουξ ξενοδοχεία της χώρας, με τις ανέσεις να είναι τεράστιες.

Σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας θα καταλύσει η αποστολή των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του Γκρεγκ Μπέρχαλτερ θα βρεθεί στο πολυτελέστατο αυτό ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του τουρνουά αφού επέλεξε να βασιστεί στο «The Pearl», ένα απίστευτο τεχνητό νησί που εκτείνεται στο νερό στη Ντόχα. Στο ξενοδοχείο τους, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν μια πληθώρα αθλημάτων, όπως πάντελ και τένις, αλλά είναι τα πολυτελή στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Μια υπηρεσία λιμουζίνας θα μεταφέρει τους παίκτες όπου θέλουν να πάνε, ενώ η «Κυρία με τα Κόκκινα» είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για να σας προτείνει τα καλύτερα εστιατόρια και αξιοθέατα για να δείτε στην πόλη.

Οι σουίτες στο ξενοδοχείο -η οποίες διαθέτουν το δικό τους τεράστιο ιδιωτικό τζακούζι- κοστίζει 16 χιλ. ευρώ τη βραδιά και περιλαμβάνουν δύο επιπλέον κρεβάτια, έναν μπάτλερ 24 ωρών, μια αίθουσα πυρόσβεσης και φυσικά μια απίστευτη θέα στη θάλασσα .

Οι ΗΠΑ θα συμμετάσχουν στο πρώτο τους Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2014, έχοντας αποτύχει να προκριθούν στη Ρωσία το 2018, και η ομάδα του Μπέρχαλτερ έχει πεποίθηση ότι ο Κρίστιαν Πούλισιτς της Τσέλσι και ο Γουέστον ΜακΚένι της Γιουβέντους μπορούν να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους και να προχωρήσουν στη διοργάνωση.











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x