Μουντιάλ 2022

Λουίς Ενρίκε: «Υπάρχει μια εκστρατεία ενάντια στον Μπουσκέτς και τον Ζόρντι Άλμπα»

«Ασπίδα» προστασίας ύψωσε ο προπονητής Λουίς Ενρίκε, στην κριτική που δέχονται οι... παλιοσειρές της εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Με δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Γερμανία, ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, θέλησε να «προστατεύσει» τον Ζόρντι Άλμπα και τον Σέρχιο Μπουσκέτς από την κριτική που δέχονται.

Ο 52χρονος τεχνικός, υποστήριξε μάλιστα ότι οι δύο... παλιοσειρές της «φούρια ρόχα» βρίσκονται στο επίκεντρο μιας εκστρατείας που δρα εναντίον τους και τους ασκεί συνεχή κριτική αναφορικά με την ηλικία και την απόδοση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε:

«Ο Ζόρντι είναι παίκτης υψηλοτάτου επιπέδου, όπως ο Σέρχιο. Υπάρχει μια εκστρατεία και είναι κάτι φυσιολογικό, υπάρχει μια τάση να κουράζονται οι βετεράνοι παίκτες όπως αυτοί οι δύο , αλλά δεν τους φέρνω για να περάσουν την ώρα τους αλλά επειδή είναι θεαματικοί.

Ο Ζόρντι Άλμπα είναι ο καλύτερος μπακ στον κόσμο στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Όσο για τον Μπουσκέτς έχω να πω ότι προσπαθούν χρόνια να τον καθαιρέσουν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x