Μουντιάλ 2022

Πλάνταξε στο κλάμα ο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν άντεξε τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο και ξέσπασε στα κλάματα στον δρόμο προς τα αποδυτήρια, γνωρίζοντας πως αυτό είναι το τελευταίο του ματς σε Μουντιάλ.

Οδυνηρό «αντίο» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Ο σπουδαίος Πορτογάλος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί συναισθηματικά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο, ξεσπώντας σε λυγμούς την ώρα που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.

Προφανώς, η αντίδραση του αυτή σχετίζεται με το γεγονός πως αυτό ήταν πιθανότατα και το τελευταίο του ματς σε Μουντιάλ, καθώς η ηλικία των 37 χρονών δεν αφήνει στον Ρονάλντο πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί ξανά σε Παγκόσμια Κύπελλο.



Νωρίτερα, ο Πορτογάλος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, όταν ο Μπρούνο Φερνάντες τον βρήκε με εντυπωσιακή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, όμως νικήθηκε από τον απίστευτο Μπόνο.



Συνολικά, ο Ρονάλντο ολοκλήρωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχοντας 1 γκολ, στο εναρκτήριο παιχνίδι της Πορτογαλίας, απέναντι στην Γκάνα. Θυμίζουμε πως με αυτό το γκολ, έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε πέντε Μουντιάλ, ενώ με τη σημερινή εμφάνισή του ισοφάρισε το ρεκόρ διεθνών συμμετοχών με 196.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x