Μουντιάλ 2022

Χεορχίνα για Ρονάλντο: «Δεν μπορείς να υποτιμάς τον καλύτερο στον κόσμο»

Η Χεορχίνα έσπευσε να υπερασπιστεί στα social media τον σύντροφό της, Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως ο Πορτογάλος υπέστη ασέβεια από τον Φερνάντο Σάντος με την απουσία του από τη βασική ενδεκάδα.

«Καυστικά» σχόλια εναντίον του Φερνάντο Σάντος εξαπέλυσε η Χεορχίνα Ροντρίγκες με ποστάρισμα της στα social media μετά το τέλος της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με το Μαρόκο. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκτός εαυτού με τις αποφάσεις του Ίβηρα τεχνικού και έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο την ενόχληση της.

«Σήμερα, ο φίλος και προπονητής σου πήρε την λάθος απόφαση. Αυτός ο φίλος για τον οποίο στο παρελθόν είπες τόσα πολλά λόγια εκτίμησης και σεβασμού. Ο ίδιος, ο οποίος όταν σε έβαλε στο γήπεδο, είδε πόσο πολύ άλλαξαν όλα, αν και ήταν αργά.

Δεν μπορείς να υποτιμάς τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, το πιο ισχυρό σου όπλο. Ούτε μπορείς να υποστηρίξεις κάποιον που δεν το αξίζει. Η ζωή μας δίνει μαθήματα Σήμερα, δεν χάσαμε, μάθαμε. Σε θαυμάζουμε»
, έγραψε η Αργεντίνα στο instagram, προφανώς αναφερόμενη στο γεγονός πως ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να αφήσει τον Ρονάλντο εκτός βασικής ενδεκάδας για δεύτερο σερί ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x