Μουντιάλ 2022

Αργεντινή: Επιστρέφει ο Ντι Μαρία, δύσκολα προλαβαίνει ο Πάπου Γκόμες τον προημιτελικό με Ολλανδία

Μία σημαντική επιστροφή αλλά και μία σοβαρή απουσία, έχει να διαχειριστεί ο Λιονέλ Σκαλόνι ενόψει παιχνιδιού της Αργεντινής με την Ολλανδία.

Το μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής με την Ολλανδία για την προημιτελική φάση του φετινού Μουντιάλ θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (9/12, 21:00), με τον προπονητή της «αλμπισελέστε», Λιονέλ Σκαλόνι, να έχει να διαχειριστεί ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο.

Από τη μία, ο Άνχελ Ντι Μαρία προπονήθηκε κανονικά έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε από το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στην Πολωνία και τον κράτησε εκτός από την αναμέτρηση με την Αυστραλία. Έτσι, ο επιθετικός της Γιουβέντους αναμένεται να αγωνιστεί βασικός κόντρα στους «οράνιε», όντας ο ένας της επιθετικής τριάδας μαζί με Μέσι και Λαουτάρο ή Άλβαρεζ.



Από την άλλη, εκτός πλάνων για τον προημιτελικό φαίνεται πως μένει ο Πάπου Γκόμες, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί καθόλου μετά το διάστρεμμα που έπαθε και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από την αναμέτρηση με την Αυστραλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x