Μουντιάλ 2022

Ο Salt Bae «θυμήθηκε» παλιό βίντεο με τον Μέσι για να αποδείξει ότι είναι φίλοι

Ο Τούρκος σεφ επικρίθηκε για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο μετά την απονομή του Μουντιάλ στους Αργεντινούς και απάντησε με ένα παλιό βίντεο που μιλάει με τον Λιονέλ Μέσι.

Θάλασσα τα έχει κάνει ο Νουσρέτ. Ο γνωστός Τούρκος σεφ επικρίθηκε αυστηρά για την είσοδό του στο γήπεδο κατά τους πανηγυρισμούς της Αργεντινής για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το… τράβηγμα στον Μέσι για μία φώτο.

Όταν τα στιγμιότυπα έκαναν τον γύρο των social media, ο Salt Bae δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων, αφού θεωρήθηκε πως εισέβαλλε απρόσκλητος στη μεγάλη στιγμή των ανθρώπων της Αργεντινής.

Μετά από όλα αυτά, θέλησε να δώσει την απάντησή του. Μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο του 2018 από την επίσκεψη του Λιονέλ Μέσι σε κάποιο από τα εστιατόριά του.

Ούτε αυτό, όμως, κατάφερε να κατευνάσει τα σχόλια του κόσμου, με σχεδόν 10.000 άτομα να σχολιάζουν κάτω από το βίντεο. «Δημοσιεύεις ξανά ένα παλιό βίντεο για να διατηρήσεις την εντύπωση ότι τον γνωρίζεις και να προστατέψεις την εικόνα σου», αναφέρει κάποιο από αυτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x