Μουντιάλ 2022

Καλωσόρισμα από τον πρωθυπουργό στην επιστροφή της η εθνική Ιαπωνίας

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Φούμιο Κίσιντα, υποδέχθηκε την αποστολή της εθνικής ομάδας που επέστρεψε στη χώρα με τον αποκλεισμό της στο Μουντιάλ απέναντι στην Κροατία.

«Θερμό» καλωσόρισμα επεφύλασσε ο πρωθυπουργός, Φούμιο Κίσιντα, στους παίκτες της Ιαπωνίας κατά την επιστροφή τους στη χώρα μετά τον αποκλεισμό από την Κροατία στη φάση των «16» του Μουντιάλ.

Οι παίκτες συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό μετά το τέλος του «ταξιδιού» που τους βρήκε να επικρατούν των Ισπανία, και Γερμανία ,με ανατροπές παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση την ίδια ώρα που η Γερμανία πήγαινε «σπίτι της».



Ο προπονητής των «μπλε σαμουράι», Χατζίμε Μοριγιάσου, δήλωσε ευχαριστημένος με την απόδοση και το κατόρθωμα των παικτών του, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως θα ήθελε να παραμείνει στη θέση του και την εθνική ομάδα για λίγο ακόμα.

Η Ιαπωνία έφτασε μια «ανάσα» από τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όμως κόντρα στην Κροατία είδε την αναμέτρηση να πηγαίνει στα πέναλτι, εκεί όπου ο εκπληκτικός Λιβάκοβιτς με τρεις αποκρούσεις έβαλε «stop» στο «όνειρο».





Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x