Μουντιάλ

Συγκίνηση στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για τον Ζότα: Το συγκλονιστικό standing ovation και η αφιέρωση του Νέβες

Συγκινητικές στιγμές στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ιρλανδία, για τον αδικοχαμένο Ντιόγκο Ζότα.

Ο Ντιόγκο Ζότα μπορεί να έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, όμως ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να τον ξεχάσει!

Πόσο μάλλον στη χώρα του και στη Λισαβόνα, εκεί όπου στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είδαμε μερικές συγκινητικές στιγμές.

Στο 21ο λεπτό του αγώνα, ο κόσμος που είχε γεμίσει τις κερκίδες του «Ζοσέ Αλβαλάδε» άρχισε να χειροκροτεί όρθιος σε ένα συγκλονιστικό standing ovation, ενώ όταν ο φίλος του Ζότα, Ρούμπεν Νέβες, έβαλε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις, πανηγύρισε όντας εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά και δείχνοντας τον ουρανό!

Δείτε τα βίντεο:



Ruben Neves dedicated his goal to Diogo Jota wearing number 21
byu/977x insoccer

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x