Βέλγιο

Εκτός Αντβέρπ ο Ναϊνγκολάν επειδή… κάπνιζε στον πάγκο σε αγώνα!

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν τέθηκε επ’ αόριστον εκτός ομάδας στην Αντβέρπ καθώς «συνελήφθη» να καπνίζει στον πάγκο της πριν από αγώνα.

Για ακόμη μια φορά στην καριέρα του ο Ράτζα Ναϊνγκολάν απασχολεί με τα εξωαγωνιστικά του καμώματα. Ο Βέλγος μέσος τέθηκε επ’ αόριστον εκτός ομάδας στην Αντβέρπ καθώς «συνελήφθη» να καπνίζει στον πάγκο της πριν από τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης (3-0).

Για κακή τύχη του 34χρονου άλλοτε άσου της Ρόμα και της Ίντερ, ο φακός τον έπιασε και η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να πάρει μέτρα για να στείλει ένα μήνυμα, μιας και η ομάδα είναι δεύτερη στη βαθμολογία και στο -1 από την Γκενκ.

Ο Ναϊνγκολάν, που δεν έχει κρύψει ποτέ πως είναι καπνιστής αλλά για πρώτη φορά το κάνει σε αγώνα, αποδέχτηκε την «καμπάνα» αλλά θεωρεί πως ήταν υπερβολική η τιμωρία του. «Η διοίκηση πήρε μια απόφαση που αποδέχομαι, αν και θεωρώ λίγο αυστηρή. Όμως θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο», ανέφερε στο Instagram.

Σημειώνεται πως ο Ναϊνγκολάν, που προ ημερών είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε χωρίς άδεια, είχε φέτος ρόλο βασικού στην Αντβέρπ μετρώντας 18 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x