Ιταλία

Νάπολι: Πλησιάζει η αποχώρηση Μέρτενς, «φλερτάρει» με Αϊντχόφεν

Ολοένα και πιο πιθανή μοιάζει η αποχώρηση του Μέρτενς από τη Νάπολι, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επιστροφή του στην Ολλανδία για λογαριασμό της Αϊντχόφεν.

Μακριά από τη Νάπολι φαίνεται πως βρίσκεται το μέλλον του Ντρις Μέρτενς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από την αρχή του νέου έτους έχει το δικαίωμα να μιλήσει με άλλους συλλόγους για να πάει ως ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο σε Ιταλία, όσο και σε Ολλανδία, η Νάπολι έχει αποφασίσει να μην κάνει πρόταση ανανέωσης στον 34χρονο Βέλγο επιθετικό, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Πιθανότερος ως ο επόμενος σταθμός της καριέρας φαντάζει αυτή την στιγμή η ολλανδική Αϊντχόφεν, από την οποία είχε μεταγραφεί ο Μέρτενς στη Νάπολι τον Ιούνιο του 2013 έναντι 9.5 εκατ. Ευρώ και φορώντας τη φανέλα της είχε πραγματοποιήσει 62 εμφανίσεις με 37 γκολ, από το 2011 μέχρι το 2013.



Έτσι, όπως όλα δείχνουν η Νάπολι θα αποχωριστεί έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που αποτελούσε πολύτιμο «γρανάζι» της τα τελευταία χρόνια, αφού κοντά στην... έξοδο βρίσκεται και ο Λορέντζο Ινσίνιε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x