Βέλγιο

Νίκη τετράδας για Σταντάρ Λιέγης - «Ανάσα» για Σιντ Τρούιντεν

Η Σταντάρ Λιέγης πέρασε από την έδρα της Μαλίν και έπιασε την Αντβέρπ στην 4η θέση, ενώ η Σιντ Τρούιντεν πήρε διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πέρασε από την Μίλαν και πατάει τετράδα η Σταντάρ! Η ομάδα από την Λιέγη επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας και έπιασε στην 4η θέση την Αντβέρπ.

Το σκορ άνοιξε ο Ντουσέν στο 22ο λεπτό, με τον Αμαλά να γράφει το 2-0 στο 50'. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαστιέν έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του, για να έρθει ο Μπαλικουισά να βάλει το... κερασάκι στην τούρτα (0-4).

Νίκη-ανάσα για την Σιντ Τρούιντεν που κέρδισε 2-0 στην έδρα της Κορτράικ και ξέφυγε έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σουζούκι που άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο τέταρτο, για να σκοράρει εκ νέου στο φινάλε του πρώτου μέρους και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Η Έουπεν κέρδισε 3-1 με ανατροπή την Μπίρσοτ. Ο Νουμπίσι στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Πρέβλιακ στο δεκάλεπτο να ισοφαρίζει. Ο Εντρί στο 40ο λεπτό έγραψε την ανατροπή και ο Κοχ στο 54' υπέγραψε τη νίκη στην ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x