Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «55%-45% το Σα-Τζολάκης»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος. Τα πλάνα του Μαρτίνς και τα μεταγραφικά θέματα.

Σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο αυριανό-πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League έχει θέσει από χθες ο Ζοσέ Σα, όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι «55%-45%» υπέρ του Πορτογάλου τερματοφύλακα σε σχέση με τον νεαρό Τζολάκη.

«Μετά τη χθεσινή εικόνα του στην προπόνηση, οριακά βλέπω Σα για Ομόνοια», ανέφερε σχετικά και μίλησε για τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την υπόλοιπη ενδεκάδα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η «Equipe» γράφει ότι η Ανζέ κάνει πρόταση για τον Μπουφάλ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και στα κορυφαία πρωταθλήματα. Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι και ο Ολυμπιακός έχει πλασαριστεί στην υπόθεση, χωρίς οι συζητήσεις να έχουν μέχρι τώρα θετικό αποτέλεσμα και μνημονεύεται και η Μπέτις. Ο παίκτης, μάλιστα, φέρεται να ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει στους Γάλλους.

Το δεύτερο δημοσίευμα της ημέρας προέρχεται από την O Jogo και υποστηρίζει ότι ο Σεμέδο απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, περιμένοντας την επιστροφή της Μπενφίκα. Ο Κώστας Νικολακόπουλος υπενθύμισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει πρόταση στον παίκτη, ο οποίος έδειξε θετικός στις συζητήσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την τελική απόφασή του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x