Γαλλία

Ανατροπή τετράδας για Νις

Με καταπληκτική απόδοση στο δεύτερο μέρος, η Νις νίκησε 4-2 τη Σεντ Ετιέν στην Κυανή Ακτή για την 36η αγωνιστική της Ligue 1 και επέστρεψε στην τετράδα της βαθμολογίας και σε θέση Europa league.

Αν κα έχανε 0-2 από τη 18η Σεντ Ετιέν στο πρώτο ημίχρονο, η Νις κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στην επανάληψη, επικράτησε 4-2 των «στεφανουά» για την 36η αγωνιστική της Ligue 1 και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Europa League.

Επίσης, η Νις βρέθηκε στο -2 από την τρίτη Μονακό, διεκδικώντας μια θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αφήνοντας τους φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1976 στο -3 από την παραμονή και «ζωντανές» ακόμα για τον ίδιο στόχο τις Μετς και Μπορντό.

Οι «στεφανουά» αιφνιδίασαν τους «νισουά» και έφτασαν στο 0-2 στο πρώτο μέρος με τους Μπουανγκά στο 11’ και Γιουσούφ στο 45’+5’. Όμως στην επανάληψη, οι νησιώτες αντέδρασαν και έφτασαν στην ανατροπή με τους Μπαρντ στο 52’, Ντελόρ στο 60’ και 62’ και Μπουνταουί στο 80’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x