Ιταλία

Ντε Λαουρέντις: «Μπορεί να φύγει ο Ινσίνιε εάν δεν είναι ευχαριστημένος»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ξεκαθάρισε ότι αν ο Ινσίνιε δεν είναι ευχαριστημένος μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ξεκάθαρος όσον αφορά το σίριαλ παραμονής του Λορέντζο Ινσίνιε στην Νάπολι, ήταν ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου, τόνισε ότι σε περίπτωση που ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν νιώθει καλά στην ομάδα, μπορεί να αποχωρήσει.

Ο Ινσίνιε δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας Κάρλος Αντσελότι, με τις φήμες να θέλουν να μην ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων:

«Δεν μπορώ να τον καταλάβω. Δεν ξέρω γιατί δεν είναι ευχαριστημένος στην Νάπολι. Αναγνωρίζω πως είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, όμως εάν θεωρεί πως το ταξίδι του στην Νάπολι έφτασε στο τέλος του, θα ήταν καλύτερα να μας το πει.

Εάν δεν είναι ευχαριστημένος μπορεί να φύγει. Υπάρχει πρόβλημα που δεν αγωνίζεται, όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση και δυστυχώς δεν κάνει κάτι για να διορθωθεί. Αυτό δεν μπορεί να του το λύσει ούτε ο Αντσελότι, ούτε ο Ραϊόλα.

Τον αγαπώ, τον προστατεύω, όμως υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές και καθένας από αυτούς είναι χρήσιμος για την ομάδα. Δεν γίνεται να έχει διαφορετική μεταχείριση. Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει πως πρέπει να μεγαλώσει και να ωριμάσει για το δικό του και το δικό μας καλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x