Ιταλία

«Καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστών για τη νέα σεζόν στον Ντε Ρουν για το σπρώξιμο στον Μαριάνι

Με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε ο Μάρτεν Ντε Ρουν για την αντιαθλητική συμπεριφορά του στο Αταλάντα-Μίλαν.

Δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρτεν Ντε Ρουν στο ξεκίνημα της νέας σεζόν η Αταλάντα, η οποία τη Δευτέρα (24/5) ενημερώθηκε ότι ο παίκτης της τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με τέσσερις αγωνιστικές, καθώς και πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ για την αντιαθλητική του συμπεριφορά στην ήττα (0-2, 23/5) από τη Μίλαν στην τελευταία αγωνιστική της Serie A.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός χαφ στις καθυστερήσεις του ματς απώθησε αρχικά τον Ράντε Κρούνιτς των «ροσονέρι» και εν συνεχεία τον ρέφερι της αναμέτρησης, Μαουρίτσιο Μαριάνι, ο οποίος του είχε δείξει ήδη την κόκκινη κάρτα.

Με τον Ντε Ρουν να καταλαβαίνει το λάθος του και να απολογείται μέσω ανάρτησής του στο instagram:

«Τι απίστευτη σεζόν ξανά. Πραγματικά υπερήφανος γι' αυτήν την ομάδα και γι' αυτήν την πόλη. Όχι απόλυτα περήφανος για την τελευταία μου πράξη φέτος. Θα έπρεπε να ήμουν πιο προσεκτικός και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε όσους ενεπλάκησαν σε αυτήν τη φάση. Για να τελειώσω ευχάριστα: το να βλέπω την Αταλάντα στην 3η θέση είναι κάτι που αξίζουμε μετά από τέτοια χρονιά», ήταν το μήνυμα του 30χρονου μέσου των «μπεργκαμάσκι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x