Ιταλία

Φοβερός Ντε Τζέρμπι: «Σαν να λες στο παιδί ενός εργάτη πως δεν μπορεί να γίνει γιατρός ή δικηγόρος»

Ο προπονητής της Σασουόλο ήταν έξαλλος στις δηλώσεις του πριν το ματς με τη Μίλαν, εξαιτίας της επιλογής των «ροσονέρι» και των Ίντερ, Γιουβέντους να επιλέξουν το ESL.

Κάτι παραπάνω από... δυσαρεστημένος με την επιλογή τόσο της Μίλαν, όσο και των Ίντερ, Γιουβέντους να αγωνιστούν στο European Super League εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Ο τεχνικός της Σασουόλο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από το ματς με τη Μίλαν, ήταν έξαλλος, δήλωσε πως δεν θέλει να παίξει απέναντι στους «ροσονέρι» και πως το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους! Έφερε δε ένα φοβερό παράδειγμα, λέγοντας πως είναι σαν να απαγορεύεις σε έναν γιο ενός εργάτη να γίνει γιατρός ή δικηγόρος!

«Δεν θέλω να παίξω απέναντι στη Μίλαν, επειδή είναι μέρος αυτού του γκρουπ των τριών ομάδων, αλλά αν με αναγκάσει ο Καρνεβάλι (σσ. CEO της Σασουόλο) τότε θα το κάνω. Είμαι τόσο έξαλλος που μιλούσα για αυτό το πράγμα στα παιδιά για 30 λεπτά χθες. Το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους και είναι αξιοκρατικό άθλημα, αυτοί έβγαλαν ξαφνικά μια ανακοίνωση τα μεσάνυχτα στο νέο τους σάιτ. Ήταν σαν να είχαν βάλει τη σημαία τους σε μια ιδιοκτησία που πήραν από κάποιον άλλον.

Είναι σαν να μην επιτρέπεις στον γιο ενός εργάτη να γίνει χειρούργος, γιατρός ή δικηγόρος. Είναι όπως όταν έλεγε ένας στο σχολείο, εσύ δεν θα παίξεις γιατί η μπάλα είναι δικιά μου. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Το ποδόσφαιρο έχει έναν ρόλο στην κοινωνία και γι' αυτό διαφέρει από τα υπόλοιπα αθλήματα»
, ανέφερε μεταξύ άλλων μην μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του αλλά και μην μπορώντας να κρύψει την απογοήτευσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x