Ισπανία

Ντεμπελέ: «Είχα συνάντηση και με την Παρί, πριν τη Μπαρτσελόνα»

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, πριν καταλήξει στη Μπαρτσελόνα.

Ο 20χρονος εξτρέμ, Ουσμάν Ντεμπελέ, το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από τη Ντόρτμουντ για να γίνει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα. Ωστόσο αποκάλυψε ότι δεν ήταν η μοναδική ομάδα που τον ήθελε, καθώς η Παρί έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει.

Ο νεαρός Γάλλος, σε δηλώσεις του, μίλησε για τη συνάντησή του με τον Άραβα πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί:
«Είχα μια συνάντηση με τον Νασέρ, είναι ένας φανταστικός πρόεδρος και τα πήγαμε πολύ καλά. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι είναι πολύ ταπεινός, είναι ήρεμος, κάτι που δεν το έχω δει ποτέ μου».

Για την απόφασή του να καταλήξει στη Μπαρτσελόνα, είπε: «Το 2016 είχα συνάντηση με τη Μπαρτσελόνα. Τους είπα ότι για την επόμενη σεζόν (2016-17) δεν είναι δυνατόν, αλλά την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσετε μαζί μου, θα έρθω».

«Το 2017 τι ήθελες να κάνω; Δεν μπορώ να πω δεύτερη φορά όχι στη Μπαρτσελόνα, ήταν αδύνατο για μένα. Βρίσκομαι σε έναν τεράστιο σύλλογο, ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου. Κάθε χρόνο η ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά ή στον τελικό του Champions League», δήλωσε στο ESPN ο Ντεμπελέ.

Στο τέλος άφησε και μια «σπόντα», σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει: «Θα ήθελα να δω πώς θα αντιδρούσαν οι άνθρωποι που με κριτικάρουν, εάν βρίσκονταν στη θέση μου».


Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x