Γαλλία

Την πάτησε ο Ντεμπελέ: Έριξε άκυρο στην Μπαρτσελόνα, αλλά μετά ενημερώθηκε πως δεν πάει Παρί!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ απέρριψε την πρόταση της Μπαρτσελόνα για ανανέωση και λίγο αργότερα ενημερώθηκε πως ο Λουίς Κάμπος δεν τον θέλει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τεράστια ανατροπή με… χαμένο τον Ουσμάν Ντεμπελέ φαίνεται πως έχουμε! Παρότι νωρίτερα η «AS» ανέφερε πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα και κλείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται πως όλα αλλάζουν ξαφνικά.

Διότι η έγκυρη «Parisien» υποστηρίζει πως ο Ντεμπελέ μπορεί να έριξε… άκυρο στο ενδεχόμενο ανανέωσης με τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο λίγο αργότερα οι άνθρωποι της Παρί ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και του ανέφεραν πως δεν θα προχωρήσουν τελικά στην απόκτησή του.

Ο λόγος είναι πως ο Λουίς Κάμπος, ο οποίος θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, δεν επιθυμεί να φέρει στην ομάδα τον Ντεμπελέ αφού θεωρεί πως σύμφωνα με τα δικά του πλάνα δεν ταιριάζει!

Εάν επαληθευτεί η τελευταία πληροφορία, τότε ο Ντεμπελέ θα βρίσκεται στον… αέρα έχοντας ακυρώσει την Μπαρτσελόνα αλλά έχει φάει και «άκυρο» από την Παρί Σεν Ζερμέν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x