Ελλάδα

Λύθηκε το πρόβλημα με τα έγγραφα του Ντόη και τίθεται στη διάθεση της Εθνικής!

Ο 20χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας, καθώς, λύθηκε το ζήτημα με τα έγγραφά του που τον είχαν αφήσει εκτός των τελευταίων κλήσεων της «γαλανόλευκης».

Τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας προβάρει ο Ανδρέας Ντόη!

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται σύντομα να τεθεί στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει διευθετηθεί το ζήτημα με τα έγγραφά του που τον είχαν αφήσει εκτός των τελευταίων κλήσεων της «γαλανόλευκης».

Ουσιαστικά, η Ομοσπονδία της χώρας μας έχει τα απαιτούμενα χαρτιά με τα οποία ο νεαρός στόπερ των «ερυθρόλευκων» θα μπορεί από εδώ και στο εξής να αγωνίζεται με τη φανέλα της Εθνικής, το οποίο και αποτελεί μεγάλη επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Κάπως έτσι, ο Ντόη γίνεται διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις του Ιουνίου με Ιρλανδία (16/06 εντός έδρας) και Γαλλία (19/06 εκτός έδρας) για τα προκριματικά του Euro 2024, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκουστάβο Πογέτ, να είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το αν θα βρίσκεται στις κλήσεις της Εθνικής.

Στην πρώτη του σεζόν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ο Ντόη παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο, ολοκληρώνοντας τη φετινή χρονιά με 27 συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x