Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον πρώτο λόγο για τον Λώλη του ΠΑΣ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το ταλέντο από τα Γιάννινα που «δένει» ο Ολυμπιακός.

· Πιστός στη συνήθεια του να μαζεύει τα καλά ταλέντα της ελληνικής περιφέρειας, κι όχι μόνο, ο Ολυμπιακός, έστρεψε το βλέμμα του στα Γιάννινα και απέκτησε τον πρώτο λόγο για τη μεταγραφή ενός παιδιού, που θεωρείται το μεγαλύτερο νέο ταλέντο του ΠΑΣ.

· Αναφέρομαι στο Νίκο Λώλη, τον μόλις 18χρονο (20.1.2005) κεντρικό μέσο του ΠΑΣ, που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής στην τελευταία αγωνιστική της απερχόμενης σεζόν, μπαίνοντας αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα της ομάδας των Ιωαννίνων στη Λιβαδειά, το 3-3 με το Λεβαδειακό.

· Οι «ερυθρόλευκοι» τον στάμπαραν από το πρωτάθλημα Κ19 στο οποίο ο Λώλης είχε μία πολύ καλή σεζόν φέτος, με 24 παιχνίδια, πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ. Ένα από τα γκολ του «αφάνα» (σε στιλ Φελαϊνί) πιτσιρικά μέσου του ΠΑΣ ήταν κόντρα στην τελικά πρωταθλήτρια στην κατηγορία ομάδα του Ολυμπιακού.

· Ο Νίκος Λώλης είναι ξάδελφος του 21χρονου αριστερού κυνηγού Αλέξανδρου Λώλη, ο οποίος παίζει εδώ και κάμποσο καιρό στον ΠΑΣ. Ο Νίκος είναι εντελώς άλλο στιλ, δεξιοπόδαρος, κεντρικός μέσος και μοιάζει να έχει προδιαγραφές για μεγάλα πράγματα. Η τεχνική του, η ένταση που βγάζει στο παιχνίδι του και η ικανότητα όχι μόνο ανασταλτικά, αλλά και δημιουργικά-επιθετικά, του έφεραν κλήσεις αρχικά από την Εθνική Παίδων και στη συνέχεια από την Εθνική Νέων. Όπως έφεραν και φήμες περί ενδιαφέροντος της ιταλικής Σασουόλο.

· Στον Ολυμπιακό τον παρακολούθησαν επανειλημμένως, σχημάτισαν άποψη και προχώρησαν για τα περαιτέρω. Αντίθετα, δεν θα ενεργοποιήσουν την περίπτωση ενός άλλου παίκτη του ΠΑΣ, του Σταύρου Πήλιου, καθώς ο 23χρονος αμυντικός, που φέτος έκανε καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, παίζει στην ίδια θέση με τον Ρέαμπτσιουκ, τον Ραμόν, τον Λάϊντνερ και τον Κίτσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x