Αγγλία

Ο Κέιν άφησε… ανοιχτή την πόρτα της εξόδου απ' την Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τότεναμ. Τι είπε για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ένα από τα πιο «καυτά» και πολυσυζητημένα ονόματα των τελευταίων μεταγραφικών περιόδων είναι σταθερά ο Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος φορ αποτελεί πόθο πολλών ομάδων, αλλά προς το παρόν εμφανίζεται πιστός στην Τότεναμ ή για να το θέσουμε διαφορετικά, οι Λονδρέζοι δεν έχουν ικανοποιηθεί οικονομικά από κάποια πρόταση.

Με τοποθέτηση που έκανε μέσω συνέντευξής του στο Skysports δεν εμφανίστηκε καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «Spurs». Ίσως, μάλιστα, να έδειξε και ποιο «ζεστός» από ποτέ για μεταγραφή. Αλλά δεν έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

«Δεν μπορώ να απαντήσω ναι ή όχι για το εάν θα μείνω για πάντα στην Τότεναμ. Αγαπώ την ομάδα και θα την αγαπάω για πάντα. Αλλά όπως πάντα έλεγα εάν δεν νιώθω ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση, δεν θα είμαι άνθρωπος που θα μείνει όπως και να 'χει. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να βελτιωθώ, να γίνω καλύτερος, να γίνω top ποδοσφαιριστής. Όλα εξαρτώνται από το τι θα συμβεί στην ομάδα και πόσο θα βελτιωθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Ζοσέ Μουρίνιο, δείχνοντας ότι έχει καλή συνεργασία με τον «Special One».

«Είναι ειλικρινής άνθρωπος. Εάν σε συμπαθεί θα στο πει, εάν όχι kai πάλι θα στο πει. Μιλάμε αρκετά, συζητάμε για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα. Μου αρέσει που δουλεύουμε μαζί. Είναι σημαντική εμπειρία να δουλεύεις με έναν από τους καλύτερους στον κόσμο», τόνισε ο Άγγλος φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x