Europa League

Ο Κλοπ εναντίον της Ντόρτμουντ!

Είχε όρεξη η κληρωτίδα... Ο Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ πια θα αντιμετωπίσει την μεγάλη του αγάπη. Και άλλος ισπανικός εμφύλιος!

Αυτό που του φάνταζε εφιάλτης, είναι πραγματικότητα! Ο Γιούργκεν Κλοπ θα τεθεί αντιμέτωπος με τη μεγάλη του αγάπη την Ντόρτμουντ, αφού η κληρωτίδα του Europa League είχε μεγάλη όρεξη να παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι στον γερμανό τεχνικό.

Η Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ, με το πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία, κάτι που καθιστά ακόμη πιο ψυχοφθόρα την αποστολή του Κλοπ, ο οποίος θα είναι φιλοξενούμενος στο «σπίτι» του.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το παιχνίδι που έπαιξε η κληρωτίδα στο Εuropa League. Βλέπετε, ισπανικός εμφύλιος δεν θα υπάρχει μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη. Μια ομάδα που κατά πολλούς μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο, απέναντι σε αυτή που το έχει πάρει τα δύο τελευταία χρόνια στη σειρά.

Η άλλη ισπανική ομάδα, Βιγιαρεάλ θα παίξει με την Σπάρτα Πράγας που απέκλεισε χθες με μεγάλη εμφάνιση την Λάτσιο. Τέλος η Μπράγκα θα αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ.

Δείτε ποια ήταν τα ζευγάρια για τους «8» του Europa League που προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε στη Νιόν.

Μπράγκα – Σαχτάρ
Βιγιαρεάλ - Σπάρτα Πράγας
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη
Ντόρτμουντ – Λίβερπουλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x