Κύπελλο Ελλάδας

Αλλάζει όλη την ενδεκάδα με Άρη ο Μαρτίνς

Φουλ ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς, που δίνει ανάσες σε βασικά «εργαλεία» του στον προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Άλλος Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη! Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει ανάσες σε βασικά «εργαλεία» του, όπως, άλλωστε, φάνηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» (10/2, 21:30).

Αφού Σα, Εμβιλά, Βαλμπουενά και Ανδρούτσος (όπως και ο ανέτοιμος Μπρούμα) έχουν μείνει εκτός. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, αναμένεται να αλλάξει όλη την ενδεκάδα (συγκριτικά με την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ που προηγήθηκε) ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με όσα δοκίμασε στην προπόνηση.

Το σύστημα θα είναι 4-4-2, με τον Κρίστινσον στο τέρμα, Χολέμπας και Λαλά θα είναι τα δύο πλάγια μπακ, Παπασταθόπουλος και Μπα στο κέντρο της άμυνας, ενώ Μπουχαλάκης και Σίλβα στον άξονα. Στο ένα άκρο θα είναι ο Ραντζελοβιτς και ο Βρουσάι είναι φαβορί για το άλλο, ενώ Χασάν και Κάιπερς θα βρίσκονται στην επίθεση. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε Μασούρα και Φορτούνη.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Ολυμπιακό ακολουθούν άλλα δύο δύσκολα παιχνίδια. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και η αναμέτρηση κόντρα στην Αϊντχόφεν για το Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x