Βέλγιο

«Κορμπεράν, ευχαριστούμε»: Αποθέωση των Βέλγων λόγω… Ζινκερνάγκελ

Αποθεωτικά σχόλια στον βελγικό Τύπο για τον Κάρλος Κορμπεράν, καθώς ήταν αυτός που έδωσε το «ΟΚ» για τη παραχώρηση του Δανού στη Σταντάρ Λιέγης.

Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Στάνταρ Λιέγης δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, καθώς ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε δύο σπουδαία γκολ στη νίκη επί της Μπριζ με 3-0.

Όπως είναι φυσικό, ο Δανός εξτρέμ αποτελεί πρωταγωνιστή των σημερινών αθλητικών ρεπορτάζ και μάλιστα στο σχόλιό του ο Βέλγος δημοσιογράφος, Κέβιν Σάβατζ, τονίζει ότι η Στάνταρ Λιέγης θα πρέπει να ευχαριστεί τον Κάρλος Κορμπεράν που έδωσε το «ΟΚ» για την αποχώρηση του Ζινκερνάγκελ από τον Ολυμπιακό.

«Η διοίκηση της Στάνταρ πρέπει να πει ευχαριστώ στον Κάρλος Κορμπεράν», τονίζει ο εν λόγω δημοσιογράφος που τονίζει μεταξύ άλλων:

«Έφτασε στον Ολυμπιακό, που πλήρωσε δύο εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γουότφορντ, και τελικά αγωνίζεται στη Στάνταρ και πέτυχε αυτά τα δύο γκολ το βράδυ της Κυριακής. Η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λιέγης δεν θα μπορέσει ποτέ να ευχαριστήσει αρκετά τον Κάρλος Κορμπεράν, που αποφάσισε να δώσει τον παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x