Europa League

Ολυμπιακός: Για 6η φορά την τελευταία 3ετία κληρώνεται με αγγλική ομάδα!

Το 'χει η μοίρα του του Ολυμπιακού να ταξιδεύει στην Αγγλία τα τρία τελευταία χρόνια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επόμενος σταθμός... Αγγλία! Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη φάση των "16" του Europa League την Άρσεναλ, με το εν λόγω ζευγάρι να βρίσκεται αντιμέτωπο για ακόμη μία φορά!

Ωστόσο, πέραν της... γνωστής Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός έχει κάνει δεύτερο σπίτι του την Αγγλία, αφού στην τελευταία τριετία κληρώνεται έκτη φορά με αντίπαλο από το Νησί.

Η αρχή έγινε προ τριετίας, όταν για τα προκριματικά του Europa League οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν σε διπλά ματς και απέκλεισαν την Μπέρνλι. Ακολούθησε την επόμενη σεζόν (2019/20) η Τότεναμ στη φάση των ομίλων του Champions League με τον Ολυμπιακό να έχει μία ισοπαλία και μία ήττα. Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν ως τρίτοι στο Europa League, όπου με το γκολ του Ελ Αραμπί στη ρεβάνς του Λονδίνου ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκαν (1-2).

Ακολούθησαν τα διπλά παιχνίδια με τη Γουλβς για τους "16" του Europa League. Πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο στην ισοπαλία (1-1), με την Γουλβς να επικρατεί 1-0 στη ρεβάνς του Ολυμπιακού και να τον αφήνει εκτός οκτάδας. Στη φετινή σεζόν, κληρώθηκε με την Μάντεστερ Σίτι στους ομίλους του Champions League όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες (0-1 και 3-0), ενώ τώρα η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, όπως και τις προηγούμενες πέντε, ακόμη μια αγγλική ομάδα και για ακόμη μια φορά την Άρσεναλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x