Κύπελλο Ελλάδας

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Χασάν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αλλά δεν ξεχώρισε μόνο αυτός.

Με Λαλά και Σωκράτη να κάνουν καλό ντεμπούτο στην ενδεκάδα και τον Χασάν να ξεχωρίζει ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Άρη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το sportfm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς:

Τζολάκης (6): Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχεται από τον συμπαίκτη του, Μπα. Γενικότερα ήταν σταθερός και δεν αντιμετώπισε πολύ έντονη πίεση, ούτε πολλές τελικές του Άρη βρήκαν εστία.

Λαλά (8): Εξαιρετικό το ντεμπούτο του Λαλά με τα ερυθρόλευκα. Πολλά ανεβάσματα, εξαιρετικές επαφές με την μπάλα και συμμετοχή στην κυκλοφορία και της ανάπτυξης της μπάλας, δείχνει ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Μελανό σημείο το λάθος που κάνει στο 20ο λεπτό, αλλά δεν στοίχισε στην ομάδα του ενώ μετά το 70’ έδειχνε να μένει κατά κάποιο τρόπο από δυνάμεις.

Σωκράτης (7): Ο πιο σταθερός από τα δύο στόπερ του Ολυμπιακού, καθάρισε τις περισσότερες φάσεις και έβγαινε πρώτος στην μπάλα, ενώ δεν χρειάζεται να γίνει αναφορά στο build-up αφού ξέρει να κατεβάζει την μπάλα. Αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 68’.

Μπα (5): Δεν ήταν σταθερός και έκανε αρκετά, εύκολα, λάθη τόσο σε πάσες όσο και σε μαρκαρίσματα αντιπάλων. Δεν ήταν καλή η εμφάνισή του, ήταν ο χειρότερος των τεσσάρων της άμυνας και δεν κατάφερε να βρεθεί με τον Σωκράτη.

Χολέμπας (6): Και αυτός όπως και ο Λαλά είχε πολλά ανεβάσματα προσπαθώντας να βοηθήσει στην ανάπτυξη της μπάλας και στην επιθετική λειτουργία. Μεστή εμφάνιση, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ούτε ανασταλτικά.

Τιάγκο Σίλβα (7): Έδειξε γιατί αποκτήθηκε. Κάθετο ποδόσφαιρο, καλή κυκλοφορία της μπάλας και πρώτη σίγουρα πάσα από τα πόδια του ποιοτικού Πορτογάλου box-to-box χαφ ο οποίος δείχνει πως μπορεί να προσφέρει στους Πειραιώτες.

Μπουχαλάκης (5): Αυτή τη φορά ο Έλληνας χαφ δεν ήταν καλός, ούτε βέβαια και αρνητικός! Στη… βάση, μεστό ματς χωρίς να κάνει τη διαφορά αλλά και χωρίς να κάνει και τόσο κακή εμφάνιση. Σωστά αποχώρησε στο 61’.

Ραντζέλοβιτς (6): Με πολύ όρεξη, με αυτοπεποίθηση να πάρει προσπάθειες και ενέργειες αλλά και με πολλές ημιτελείς προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα θα μπορούσε να κάνει την άμυνα του Άρη να τον «νιώσει» περισσότερο, αλλά αποδεικνύεται πολλές φορές φλύαρος στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Βρουσάι (5): Στη βάση! Τακτικά είναι πάντα άριστος και εξαιρετικός, σήμερα όμως δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι.

Κάιπερς (7): Πάρα πολύ διάθεση, καλές τοποθετήσεις και μέσα στις περισσότερες φάσεις. Δημιουργούσε χώρους για τους συμπαίκτες του, έπαιρνε ενέργειες και… μπέρδευε με τις κινήσεις τους αντιπάλους του. Έχασε μια τεράστια ευκαιρία για το 3-1 στο 71΄, ενώ στα… καπάκια σκοράρει αλλά το τέρμα του δεν μετράει σωστά αφού ήταν εκτεθειμένος.

Χασάν (9): Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα! Στο πρώτο τέταρτο είχε τρεις τελικές στην εστία, με τις δύο από αυτές να είναι γκολ και αυτά που έκριναν την τύχη του αγώνα και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού στην υπόθεση-πρόκριση! Τιμιότατος, πάντα δίνει το 100% και δείχνει ότι έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τα λάθη των αντιπάλων του! Άγγιξε το δέκα η εμφάνισή του!

Φορτούνης (6): Μπήκε ορεξάτος στο 61ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να δώσει αυτό το απρόβλεπτο και αν κάνει την διαφορά, ούτε να φτιάξει το τρίτο γκολ για τους συμπαίκτες του. Του πιστώνεται το κλέψιμο από το λάθος του Ροζ και η «ασίστ» στον Κάιπερς, αλλά το τέρμα του τελευταίου δεν μέτρησε για οφσάιντ. Μέχρι εκεί, όμως.

Σεμέδο (7): Μπήκε και «διόρθωσε» τον Μπα κατευθείαν, δείγμα του ότι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Από το 68’ κι έπειτα που πάτησε χορτάρι ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε φάση και κράτησε το προβάδισμα πρόκρισης.

Μασούρας (-): Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ελ Αραμπί (-): Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x