Γενικά

Αποθέωσε την Κ19 στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης: «Να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη σπουδαία πρόκριση της Κ19 στους «16» του Youth League, κατέβηκε στα αποδυτήρια για να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες.

Έγραψε ιστορία η Κ19 του Ολυμπιακού! Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, μετά από... κατάθεση ψυχής κόντρα στην Ίντερ, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Youth League επικρατώντας 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι.

Μετά το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέβηκε στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προκειμένου να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους, παροτρύνοντας τους, μάλιστα, να δώσουν στον κόσμο τη χαρά που έχουν στερήσει οι... μεγαλύτεροι τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Συγχαρητήρια. Αυτά που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που είδαμε σήμερα, την απόδοσή σας και επίσης και πως αντιδράσατε όταν μείνατε με δέκα παίκτες, έναν παίκτη λιγότερο, και επίσης πως πήγε το ματς, θεωρώ ότι πρέπει να πιστέψετε ότι μπορείτε να το κερδίσετε.

Δεν έχετε κάτι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, βλέπω ότι η ομάδα είναι δεμένη, τα δίνετε όλα και πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα. Θέλω να το πιστέψετε και θεωρώ ότι μετά από τα τελευταία που είδαμε δεν είναι ούτε θαύμα ούτε κάτι το οποίο είναι τόσο δύσκολο και ειλικρινά το πιστεύω δε σας το λέω μόνο για να σας το πω και να σας χαϊδέψω τα αυτιά σας γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Αλλά αξίζετε να προχωρήσετε παραπάνω, συγκεντρωθείτε, κάντε καλή προπόνηση, δώστε τα όλα και συνεχίστε όπως πάτε.

Να είστε καλά, να είστε δυνατοί και σας εύχομαι το καλύτερο».



Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x